Παρασκευή, 14.01.2022, 9:08 μμ

Πάνω από 80 ξενοδοχεία της Αχαϊας έχουν βγει προς πώληση – “Κερασάκι” στην καταστροφή το καρναβάλι

14.01.2022 / 20:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gka 9

Πάνω από 80 ξενοδοχεία στην περιοχή αναζητούν αγοραστή και έχουν βγει προς πώληση με τους ιδιοκτήτες τους να ψάχνουν επενδυτές.

Το γεγονός αυτό δείχνει από μόνο τον την κρίση που υπάρχει στον ξενοδοχειακό κλάδο, παρά την προσδοκία για μία αρκετά καλή τουριστική σεζόν το καλοκαίρι του νέου έτους.

Όμως πολλά ξενοδοχεία αν η υγειονομική κατάσταση παραμένει ως έχει και επηρεαστεί από αυτή η κίνηση τους είναι σίγουρο ότι δεν θα αντέξουν.

Ήδη αρκετά από τα all season ξενοδοχεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και αν χάσουν και αυτήν την χρονιά το τριήμερο του καρναβαλιού, αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα της οικονομικής καταστροφής τους.

Στην διάρκεια των γιορτών τα ξενοδοχεία της Πάτρας είχαν μηδενική κίνηση με την πληρότητα να φτάνει στο 10%, ενώ η Όμικρον ήρθε να ακυρώσει στις σχολικές εκδρομές και κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Μέσα σε όλο αυτό υπάρχει και η ενεργειακή κρίση, με τους λογαριασμούς ρεύματος να έχουν διογκωθεί και τα δωμάτια των ξενοδοχείων να παραμένουν κενά. Για αυτό και ζητούν ουσιαστικά μέτρα στήριξης από την πολιτεία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα