Πανικός στα social media της Πάτρας – Αίσιο τέλος για τον τραγουδιστή που ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του

17.05.2021 / 22:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 32

Τελευταία ενημέρωση: Aισιο τέλος είχε η περιπέτεια του πατρινού τραγουδιστή Νικόλα Αδάμ που απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε νεότερη ανάρτησή του αναφέρει:

Αν δεν είχα εσάς θα είχα φύγει …. Σας ευχαριστώ η αστυνομία είναι δίπλα μου μη φοβάστε έχω καθαρό μυαλό …… Δεν είχα άλλη επιλογή……
Δεν περίμενα τόσο αγάπη και άμεση στήριξη με βοηθάτε να μείνω όρθιος!!!!
Ηλίας Τσίπας σε ευχαριστώ !!!

Νεότερη ενημέρωση: Ο γνωστός πατρινός καλλιτέχνης είχε τηλεφωνική συνομιλία με πολύ στενό συγγενικό του πρόσωπο. Ακόμη δεν έχουν καταφέρει να βρουν τόσο η οικογένειά του όσο και οι αρχές το που βρίσκεται.

Πρώτη ενημέρωση: Αναστάτωση έχει προκληθεί αυτή την ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ανάρτηση γνωστού Πατρινού ο οποίος αναφέρει ότι προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του.

 Δεκάδες φίλοι και γνωστοί του, με μηνύματά τους, προσπαθούν να τον αποτρέψουν ενώ για τα όσα αναφέρει ο Πατρινός ενημερώνεται η Αστυνομία.

Με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επιχειρεί να επικοινωνήσει και προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των αναγραφόμενων και αν στέκουν να υπάρξει άμεσα παρέμβαση αποτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σπίτι του Πατρινού που με ανάρτησή του απειλούσε να αυτοκτονήσει, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τον εντοπίσουν.

Ο συμπολίτης έγραψε: «Ήρθε η ώρα να δώσω τέλος στην ζωή μου μόνος μου πριν μου την  πάρουν αυτοί … Έχω γράψει σε ένα χαρτί όλα τα ονόματα αυτόν που ήθελαν να φτάσω ος εδω  και τους λόγους που το ήθελαν …. Σας ευχαριστώ για όλες της υπέροχες στιγμές που ζήσαμε. … Ξέρω πως πόλοι είναι αυτοί που θα χαρούν και χιλιάδες αυτοί που ήξεραν τι παιδί καλό είμαι μην κλάψετε είναι επιλογή μου …. Να έχετε μια υπέροχη ζωή όλοι και να προσέχετε μην σας φέρουν εδώ που έφτασα εγώ …. Η ζωή θέλει προσοχή και καλή σκέψη πριν κάνεις το ότι διποτε…. Να αγαπάτε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και να μην τους πονάτε ποτέ η ζωή είναι μικρή και θέλει αγαπη …. Φεύγω γεμάτος και με ψηλά το κεφάλι …. Την αγάπη σε όλους και ένα μεγάλο συγνώμη σε όποιον νόμιζε πως ήθελα να του κάνω κακό !!!!

Στο τέλος της ανάρτησης μάλιστα έχει βάλει την ημερομηνία γέννησής του και την σημερινή ημερομηνία..

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα