Πανεπιστήμιο Πατρών: Τιμάται σήμερα η εορτή των Τριών Ιεραρχών

28.01.2022 / 9:04
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Πανεπιστήμιο-Πατρών-Κτίριο-Πρυτανείας-scaled

Σήμερα Παρασκευή, 28/01/2022 , στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός του Πανεπιστημίου Πατρών για τους Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης».

Την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει με χαιρετισμό που θα απευθύνει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Ι. Μπούρας, εστιάζοντας στη διττή σημασία και τον συμβολισμό της εορτής των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων. Θα ακολουθήσει η κεντρική ομιλία από τον Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Άγγελο Μπίνη με τίτλο: «Η Διαχείριση Κινδύνων για τη βελτίωση της Διακυβέρνησης των Πανεπιστημίων».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2020-21, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του Ιδρύματος.

Επίσης, θα απονεμηθούν τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα, σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα

Ο εορτασμός θα ολοκληρωθεί με την απονομή των Βραβείων Εξαίρετης Δημοσίευσης «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» 2021 και του Βραβείου Εξαίρετης Διδασκαλίας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ» 2021.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να το δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2610 996611 και 996695 έως τις 26.1.2022. Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις.

Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα