Πανεπιστήμιο Πατρών: Συνάντηση Πρυτάνεως Καθηγητή Χ. Μπούρα και Αντιπρυτάνεως Καθηγητή Μ. Μαραγκού του Πανεπιστημίου Πατρών με αντιπροσωπία της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν

14.05.2021 / 13:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3hj45

Την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητή Χρήστου Μπούρα και του Αντιπρυτάνεως Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητή Μάρκου Μαραγκού, με αντιπροσωπία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων (Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν.). Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, επετεύχθη εποικοδομητικός διάλογος με ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο επέκτασης των δράσεων μιας ουσιαστικής συνεργασίας.
Τέλος, επισημάνθηκε η αναγκαιότητα σταθερής και στενής συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας με σκοπό, την ανάδειξη και έγκαιρη αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τους φοιτητές με αναπηρία καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της πανεπιστημιακής κοινότητας σε θέματα των ατόμων με αναπηρία, των χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα