Πανεπιστημίο Πατρών – Περιμένοντας το εμβολιαστικό κέντρο που υπόσχεται η υπουργός

23.09.2021 / 21:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fo 63

Μπορεί η υπουργός Νίκη Κεραμέως να διαβεβαιώνει για το ξεκίνημα της δια ζώσης εκπαίδευσης στα ακαδημαϊκά ιδρύματα και την λειτουργία ενός μόνιμου εμβολιαστικού κέντρου σε κάθε ΑΕΙ.

Όμως στο Πανεπιστήμιο Πατρών που ήταν ίσως το πρώτο ακαδημαϊκό ίδρυμα της χώρας που είχε ζητήσει το άνοιγμα εμβολιαστικών κέντρων, δεν έχουν έως τώρα καμία επίσημη ενημέρωση για το όλο θέμα. 

Το πρώτο ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει το υπουργείο με ποιο σχέδιο σκοπεύει να στελεχώσει το κάθε εμβολιαστικό κέντρο, ενώ θα πρέπει να διευθετηθεί και που θα γίνει. Το Πανεπιστήμιο Πατρών είχε ζητήσει την δημιουργία τριών τέτοιων κέντρων, ένα στην Πανεπιστημιούπολη, ένα στο Κουκούλι και ένα στο Μεσολόγγι.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας είχε αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχει μία καθυστέρηση για το όλο θέμα από πλευράς κυβέρνησης. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η ακαδημαϊκή χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς εμβολιαστικό κέντρο τον Οκτώβρη. Τώρα το αν θα γίνει αυτό κατά τη διάρκεια του μήνα θα το δούμε στην πράξη…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα