Πανεπιστήμιο: Οι φοιτητές του Μαθηματικού Πάτρας συγκεντρώνουν υπογραφές για να δώσουν εξετάσεις

11.01.2021 / 19:37
γκο 5

O Φοιτητικός Σύλλογος Μαθηματικού Πάτρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει: “Καταγγέλουμε την στάση του Τμήματος και την τιμωρητική στάση απέναντί μας, καθώς σε μια τέτοια δύσκολη συγκυρία αποφάσισε να καταργήσει την διπλή εξεταστική, ένα μέτρο που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο πτυχίο και την αγορά εργασίας.

Η πλειοψηφία των ιδρυμάτων έχει διπλή εξεταστική για τους επί πτυχίω φοιτητές και στα πλαίσια αντιδραστικών αλλαγών που έρχονται να εφαρμοστούν στην εκπαίδευση, η διπλή εξεταστική είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Η πλειοψηφία του Τμήματος ψήφισε κατά στην διπλή εξεταστική, μερικές μέρες πριν την έναρξη της εξεταστικής μας. Σε αυτό, ο σύλλογος μας έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και πήρε αποφάσεις.

Επισυνάπτουμε την απόφαση του συλλόγου μας, στην οποία συλλέγουμε υπογραφές στο link* που ήδη μέσα σε μια μέρα έχει μαζέψει πληθώρα υπογραφών, για να ασκήσουμε πίεση στο Τμήμα για να ξανασυνεδριάσει άμεσα και να ακούσει τα δίκαια αιτήματα μας.

Καλούμε κόσμο της εκπαίδευσης, καθηγητές, φοιτητές και ευρύτερα να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια, με το να υπογράψουν αυτήν μας την απόφαση. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω!

*Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται εδώ: https://forms.gle/uAfvT4bFwoUKAt4P6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα