Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών Παρ. Αχαΐας: Ικανοποίηση σε σχέση με τη διαδικασία εγκατάστασης Seatrac στις παραλίες

06.07.2022 / 10:18
24SEATRAK-990x743

H Π.Ε Αχαΐας στα πλαίσια της κοινωνικής της πολιτικής, τοποθετεί εδώ και κάποια χρόνια μηχανήματα εμβάπτισης-απαγωγής λουόμενων ΑμεΑ σε παραλίες της Π.Ε Αχαΐας. Έτσι και για την καλοκαιρινή περίοδο του 2022,    μετά από πολύ εποικοδομητική  συνεργασία μαζί μας, αποφασίστηκε και ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση (5) πέντε μηχανημάτων εμβάπτισης –απαγωγής λουόμενων ΑμεΑ   στις κάτωθι παραλίες:

-Παραλία Ακράτας.

-Παραλία Αβύθου (Άκολη).

-Παραλία Αγίου Βασιλείου Πατρών.

-Παραλία Βραχναιίκων Πατρών (έναντι του Ι. Ναού της Ευαγγελίστριας).

-Παραλία Λακκόπετρας (έμπροσθεν της καφετέριας –χώρου αναψυχής —Τerra-Rossa—).

Θεωρούμε ότι η όλη προσπάθεια τα τελευταία  (3) τρία χρόνια,  αξιολογείται ως  θετική και σε κάθε περίπτωση πολύ καλύτερη σε αντιδιαστολή με  τις προσπάθειες των προηγούμενων ετών και αυτό διότι:

α)Τα συγκεκριμένα μηχανήματα τοποθετούνται  νωρίτερα χρονικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

β)Όλα τα μηχανήματα είναι  επιτέλους καινούργια, λειτουργικά, χρηστικά, χωρίς να ταλαιπωρούν του χρήστες παραπληγικούς και κυρίως χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητά τους.

γ)Η διαδικασία απόκτησης των τηλεχειριστηρίων καλύπτει τη ζήτηση από  όλους τους παραπληγικούς χρήστες γρήγορα, απλά και με πλαστικοποιημένα τηλεχειριστήρια.(για την απόκτηση τηλεχειριστηρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με κ. Νικόλαο  Χουλιάρα στο τηλ. 6974704492).

δ)Οι όποιες βλάβες παρουσιάζονται επιδιορθώνονται γρήγορα.

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας, τον  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο  και τους συνεργάτες του για τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών σε σχέση με το όλο εγχείρημα εγκατάστασης μηχανημάτων εμβάπτισης-απαγωγής λουόμενων ΑμεΑ στις παραλίες της Π.Ε Αχαΐας  και για την αγαστή συνεργασία την οποία έχουμε μαζί τους. Προσβλέπουμε  στη συνέχιση της συνεργασίας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όλοι μας (από την επίσημη πολιτεία,  τους επίσημους κρατικούς  φορείς  κ.λ.π έως τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας), θα πρέπει πάντα να είμαστε και είμαστε προσανατολισμένοι σε μία και μοναδική επιδίωξη: τη  βελτίωση του επιπέδου ζωής των ατόμων με αναπηρίες και των οικογενειών τους.

Η Αναπηρία και τα Άτομα με Αναπηρία δεν μπορούν και δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο ικανοποίησης προσωπικών επιδιώξεων και ψυχολογικών απωθημένων.     

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα