Παναθηναϊκός: Το άγαλμα του Γιώργου Καλαφάτη θα τοποθετηθεί στη Λεωφόρο την άνοιξη

24.02.2021 / 23:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γο 1

Σε ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός τονίζει ότι το άγαλμα του Γιώργου Καλαφάτη θα τοποθετηθεί μέσα την άνοιξη στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου.

Το 2021, γενικά, είναι έτος κατά τη διάρκεια του οποίου οι πράσινοι θα τιμήσουν, όπως φαίνεται, ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα. Δεν είναι μόνο οι πρωτοβουλίες για την 50ή επέτειο από τον τελικό του Γουέμπλεϊ, επομένως, αλλά και η τιμή προς το πρόσωπο του Γιώργου Καλαφάτη, του ιδρυτή του συλλόγου.

Και θα τον τιμήσουν με ένα ξυλόγλυπτο άγαλμα -το οποίο μπορείτε να δείτε σε φωτογραφία παρακάτω- με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τα εξής.

«Μέσα στην άνοιξη αναμένεται να τοποθετηθεί το άγαλμα του δημιουργού του Συλλόγου μας Γεώργιου Καλαφάτη στον ιστορικό χώρο του κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και έτσι ο Κεφαλονίτης οραματιστής της «πράσινης» ιδέας θα έχει το ξυλόγλυπτο άγαλμα του στον ιερό χώρο της Λεωφόρου.

Ήταν μια έμπνευση του Γιωργου Κουτσουμπού ο οποίος πριν περίπου ένα χρόνο έθεσε προς πώληση τη 30χρονη συλλογή του από φανελες κ οχι μόνο που έχουν φορέσει αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου.

Μια ομάδα φίλων του Τριφυλλιού αξιολόγησε τα είδη ένδυσης της συλλογής και δωρεές φίλων (συλλεκτικές φανέλες, φόρμες, t-shirts κ.ά.), όρισε τις τιμές με βάση κριτήρια που τα συνοδεύουν (όπως η μοναδικότητα, η παλαιότητα και η ιστορία τους) και στην πορεία ξεκίνησε τη διάθεσή τους από τη σελίδα Collectors1908 στο Facebook. https://www.facebook.com/227633264589918

Στη βάση του αγάλματος του Γιώργου Καλαφάτη, θα χαραχτούν με μικρά γράμματα τα ονόματα όλων όσοι συνεισέφεραν αγοράζοντας η προσφέροντας κάποιο από τα εν λόγω αξεσουάρ της συλλογής».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα