Παναθηναϊκός AKTOR: Ζητά επανάληψη κλήρωσης διαιτητών στο Game 4 λόγω κρυφής καταγγελίας

12.06.2024 / 9:52
referee

Το μεσημέρι της Τρίτης (11/06) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν το Game 4 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Απ’ την διαδικασία, όπου το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βγήκαν οι Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης και Γιώργος Θεονάς, με τον πρώτο και τον τρίτο να αγωνίζονται και πάλι μετά το Game 1 στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR απέστειλε αίτημα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με το οποίο ζητά την επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών. Ο λόγος έχει να κάνει με την αναφορά που είχε στείλει ένας ρέφερι από την τριάδα που κληρώθηκε για τη «μάχη» στο Game 4 στην ΟΔΚΕ.

Σ’ αυτήν την αναφορά έγινε λόγος για δυσφημιστικά σχόλια μετά το τέλος του Game 1 στο ΟΑΚΑ και για έντονο κλίμα, από την πλευρά των «πράσινων», χωρίς να κατονομάζονται.

Για τον λόγο αυτό, ο Παναθηναϊκός AKTOR απέστειλε αίτημα στην ΚΕΔ για επανάληψη της διαδικασίας, με τη διαφορά πως οι διαιτητές που έχουν προχωρήσει στην καταγγελία, θα πρέπει να εξαιρεθούν για να αποκατασταθεί η νομιμότητα, αφού δεν θα υπάρχει αμεροληψία από την πλευρά τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα