Παναγιώτης Μελάς – Τι λέει για την αθώωση του για τις επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών

19.09.2021 / 12:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 2

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών ο πρώην αντιδήμαρχος  Οικονομικών Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο μετά από μήνυση που του είχε γίνει για δύο περιστατικά που είχαν λάβει χώρα τον Νοέμβριο του 2017, έξω από τον χώρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Τα περιστατικά αυτά (το πρώτο στις 1/11 του 2017 και το δεύτερο στις 20/11 του 2017), αφορούσαν τις επιθέσεις που υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν δύο άτομα από αγέλες αδέσποτων σκύλων που υπήρχαν έξω από τον χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Παναγιώτης Μελάς που κάθισε εδώλιο μιλώντας στην εφημερίδα για το θέμα τονίζει: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν πράγματι έγιναν αυτά τα δύο περιστατικά και οι επιθέσεις των αδέσποτων σκυλιών στους δύο αστυνομικούς που εμφανίστηκαν ως κατήγοροι στο δικαστήριο.

Αυτό που μπορώ να πω ότι φάνηκε μέσα από την ακροαματική διαδικασία ότι η ουσία της υπόθεσης αυτής δεν ήταν τόσο τα δύο αυτά περιστατικά, όσο κυρίως η πολεμική που είχαν και έχουν ασκήσει ορισμένοι κατά της δημοτικής αρχής πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα των αδέσποτων και των ζώων συντροφιάς.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η δημοτική αρχή και ο δήμος δεν έχε καμία ευθύνη για το κλείσιμο της Μέριμνας. Αντίθετα προσπάθησε να βρει λύσεις για τη συνέχιση της δομής, ενώ προχώρησε άμεσα σε συμβάσεις με κτηνιάτρους για το θέμα της στείρωσης και του εμβολιασμού των αδέσποτων. Πλέον με τη δημιουργία του Δημοτικού Καταφυγίου στο Δρέπανο πιστεύω ότι όχι μόνο δείξαμε τις προθέσεις μας, αλλά και την αποτελεσματικότητα μας πάνω στην διαχείριση του συγκεκριμένου ζητήματος».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα