Πάμελα Άντερσον:  Πόσα χρήματα της άφησε ο άνδρας που ήταν παντρεμένη για μόλις 12 ημέρες

05.07.2023 / 16:20
2001231-pamela1280

Ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον της άφησε στη διαθήκη του 10 εκατομμύρια δολάρια, παρόλο που ήταν παντρεμένος μαζί της για μόλις 12 ημέρες.Ο Τζον Πίτερς και η πρώην σταρ του Baywatch γνώριζαν ο ένας τον άλλον για περισσότερα από 20 χρόνια, πριν αποφασίσουν τελικά να παντρευτούν το 2020.

Μάλιστα, η Άντερσον αργότερα αποκάλυψε ότι δεν παντρεύτηκαν ποτέ, καθώς η τελετή δεν ήταν επίσημη.

Μόλις λίγες μέρες μετά, η Άντερσον και ο Πίτερς αποφάσισαν να λήξουν τον «γάμο» τους, αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι παρέμειναν φίλοι και ότι δεν υπήρχαν «αρνητικά συναισθήματα» ανάμεσά τους.

Αυτό είναι μάλλον προφανές, αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι ο Πίτερς αποφάσισε να αφήσει στην Πάμελα Άντερσον…έναν σκασμό λεφτά στη διαθήκη του.

Μιλώντας στο Variety, ο κινηματογραφικός παραγωγός αποκάλυψε ότι επρόκειτο να δώσει στην πρώην του 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 77χρονος δήλωσε, συγκεκριμένα: «Θα αγαπώ πάντα την Πάμελα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Στην πραγματικότητα, της άφησα 10 εκατομμύρια δολάρια στη διαθήκη μου. Και δεν το ξέρει καν αυτό. Κανείς δεν το ξέρει.

Το λέω για πρώτη φορά σ’εσάς. Μάλλον δεν θα έπρεπε να το έχω πει. Τα λεφτά αυτά είναι για εκείνη, είτε τα χρειάζεται, είτε όχι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα