Παρασκευή, 7.05.2021, 9:40 μμ

Παλαιώνει ο Ροδίτης Αχαΐας; Κάθετη online οινογνωσία εσοδειών 2008, 2014, 2020, Οινοποιείο Τετράμυθος

13.04.2021 / 18:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Patras_Wine_Club_logo_black

Την Παρασκευή 23.04.2021, ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί online οινογνωσία από το Patras Wine Club και το Οινοποιείο Τετράμυθος της Αιγιάλειας.

Η νούμερο ένα παραγωγική λευκή ποικιλία της Ελλάδας, Ροδίτης, που για χρόνια πρόσφερε στον τοπικό αγρότη έσοδα, στηριζόμενη στις υψηλές της στρεμματικές αποδόσεις και την προσαρμογή της σε κάθε συνθήκη και περιβάλλον και έφτασε να γίνει συνώνυμο του αχαϊκού αμπελώνα αποκτώντας και τον χαρακτηρισμό ΠΟΠ, δείχνει την άλλη της διάσταση.

Αν και η ταυτότητά της ποικιλίας συνδέεται με μια εμπορική χρήση, σε αυτή την οινογνωσία θα δείξει το άλλο της προφίλ, αυτό του ποιοτικού λευκού κρασιού.

Στους αμπελώνες της Αιγιάλειας και στον Οινοποιείο Τετράμυθος, κατάφερε να αποκτήσει αυτό που  θα την κάνει ξεχωριστή πλέον στο μυαλό σας, δείχνοντας ακόμα  και την δυνατότητα παλαίωσης που μόνο ορισμένα καλοφτιαγμένα ασύρτικα Σαντορίνης μας είχαν προσφέρει έως τώρα.

Η online οινογνωσία θα προβληθεί ζωντανά και ανοικτά σε όλους στο facebook του Patras Wine Club, ενώ αργότερα θα ανέβει και μαγνητοσκοπημένη στο κανάλι μας στο YouTube, για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει άλλη στιγμή.

Υπάρχει και δυνατότητα αποστολής φιαλών της δοκιμής με το πακέτο οινογνωσίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:https://tinyurl.com/yz4cof4v

Πληροφορίες Patras Wine Club
Νόρμαν 38,  Πάτρα
[email protected]
τηλ 6907637635
www.patraswineclub.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα