Παγώνη: Πώς αποφάσισε να γίνει γιατρός – Η μεγάλη αδυναμία στις τσάντες

15.10.2021 / 22:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 30

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη η Ματίνα Παγώνη και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων τις δυο μεγάλες της αδυναμίες, τις τσάντες αλλά και τον Τάκη Ζαχαράτο.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ παραδέχθηκε πως την έκαναν πρόταση να συμμετάσχει στο Dancing with the stars αλλά εκείνη όχι μόνο δεν ξέρει να χορεύει αλλά δεν έχει χορέψει ποτέ στη ζωή της.

«Κάνω shopping therapy. Μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσάντες και πρέπει να πω ότι ξοδεύω χρήματα και δεν είναι σωστό τόσο πολλά. Βέβαια και τα γυαλιά… Έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου», παραδέχθηκε η Ματίνα Παγώνη.

«Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι η λατρεία μου. Τον Σεφερλή δεν τον ξέρω. Τον γνώρισα τηλεοπτικά σε έναν διάλογο που είχαμε, δεν έχω πάει ακόμα να δω την παράσταση» είπε η ιατρός.

«Φυσικά πιστεύω στον Θεό. Βέβαια, πέρασα μία δύσκολη φάση τώρα με τον κορονοϊό και το θέμα της εκκλησίας γιατί ήμουν η πρώτη που είχα βγει και είχα πει ότι δεν πρέπει να κοινωνήσουμε.

Εγώ στην εκκλησία δεν μπορώ να πάω και υπάρχει ένας λόγος, ότι δεν μπορώ να στέκομαι όρθια. Προτιμώ, όμως, να ακούσω όλες τις ψαλμωδίες από την τηλεόραση», είπε η Ματίνα Παγώνη σε άλλο σημείο της συνέντευξης της.

Πώς αποφάσισε να γίνει γιατρός η Ματίνα Παγώνη

Το πώς πήρε την απόφαση να σπουδάσει ιατρική, εξήγησε η Ματίνα Παγώνη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Υπήρχε ένα σοβαρό γεγονός στην οικογένεια μου και αποφάσισα να γίνω γιατρός. Όταν ο πατέρας μου έπαθε σοβαρό ατύχημα, ήταν στο ΚΑΤ και εγώ δεν μπορούσα να τον δω. Ήθελα με κάθε τρόπο να μπω στη μονάδα. Ο διευθυντής της μονάδας επειδή με έβλεπε εκεί αποφάσισε να με βάλει μέσα.

Όταν περάσαμε μου εξήγησε ότι δεν θα μου μιλήσει αλλά να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω. Πριν βγω από τη  μονάδα τον ρώτησα: “εσείς τι κάνετε εδώ;”. Και μου είπε πως είναι εκεί για να κάνει καλά όλους αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό ήταν. Αυτή η κουβέντα» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα