Παγώνη: Με τους αρνητές δεν βγάζουμε άκρη, τους αναποφάσιστους πρέπει να πείσουμε

03.09.2021 / 15:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
embolio-koronoios

Το μέτρο αυτό της αναστολής δεν ήταν σωστό. Έχω μιλήσει με τους περισσότερους, αν δεν ήταν το υποχρεωτικό αλλά το καθολικό, θα πήγαιναν όλοι να εμβολιαστούν, επισήμανε η Ματίνα Παγώνη.

«Ήταν καλή η κίνηση του κ. Πλεύρη, να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στους υγειονομικούς με αυτόν τον τρόπο, να επιστρέψουν πίσω στις δουλειές τους. Αυτό είναι ένα βήμα μπροστά. Είναι μια καλή προσέγγιση.» ανέφερε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, και την εκπομπή «Χωρίς Μάσκα» με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιώργο Σμυρνή.

Όπως εξήγησε αυτές τις μέρες η κατάσταση με τους υγειονομικούς έχει αλλάξει και όλο και περισσότεροι κλείνουν ραντεβού για να εμβολιαστούν.

«Δεν πρέπει να έχουμε τέτοιες ιστορίες. Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, οι οποίες είναι μεγάλες κυρίως απέναντι στους ασθενείς μας, την οικογένεια μας και την κοινωνία»

Για το μέτρο αναστολής η κ. Παγώνη είπε: «Το μέτρο αυτό της αναστολής δεν ήταν σωστό. Έχω μιλήσει με τους περισσότερους, αν δεν ήταν το υποχρεωτικό αλλά το καθολικό, θα πήγαιναν όλοι να εμβολιαστούν.

Στη συνέχεια η κ. Παγώνη εξήγησε ότι μέσα στους υγειονομικούς το ελάχιστοι είναι οι γιατροί, δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

«Οι γιατροί είναι ελάχιστοι, μιλάμε για 5 γιατρούς. Αυτό που θέλω είναι ότι οι υπόλοιποι είναι σε διοικητικές υπηρεσίες. Είναι νοσηλευτές. Προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε τις μελέτες. Έχουμε μπλέξει.»

Ενώ είπε: «Αυτοί δεν είναι αρνητές. Είναι το 6%. Με τους άλλους, το 35% έχουμε πρόβλημα που φοβούνται και δεν πείθονται μέσα σε μια μέρα. Δεν είναι αρνητές απλά φοβούνται.» Πρόσθεσε «Με τους αρνητές δεν πρέπει να ασχολούμαστε διότι δεν βγάζεις άκρη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα