Παρασκευή, 30.07.2021, 4:17 μμ

“Παγωμένη” η Αλόννησος από την ομολογία του πιλότου – Βουβός πόνος στο νησί για την Κάρολαϊν

18.06.2021 / 19:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 3

Οι  κάτοικοι στην Αλόννησο ξεσπούν. Το νησί τους δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το έγκλημα που καθ’ ομολογίαν διέπραξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ένα δικό τους παιδί, ένας συντοπίτης τους, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε πως δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

«Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, προσπαθούμε να καταλάβουμε τον λόγο», λέει ο Γιάννης Τσώλης, οικογενειακός φίλος.

Όπως λένε, ποτέ το μυαλό τους δε θα μπορούσε να χωρέσει τη βαρβαρότητα που έζησε η Κάρολαϊν και το θέατρο που ακολουθούσε μετά.

Ήταν δύο δικά τους παιδιά, από δύο οικογένειες που σήμερα τις χωρίζει μία δολοφονία και τις ενώνει για πάντα ένα βρέφος, το παιδί της Κάρολαϊν και του Μπάμπη. Στο μνήμα της οι φίλες της θα αφήσουν δύο λουλούδια.

Στο σπίτι της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, η μητέρα της πρέπει να σηκώσει το τεράστιο βάρος. Φίλοι σπεύδουν να της σταθούν. Στην Αλόννησο, οι κάτοικοι λένε πως στο πλευρό της είναι και ο αδερφός του Μπάμπη.

Ήταν τα παιδιά τους που τα έβλεπαν να γυρνάνε στους δρόμους του νησιού χέρι – χέρι. Ήταν ο Μπάμπης που πέταγε με το ελικόπτερο πάνω από το λύκειο για να τον δει η Κάρολαϊν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα