Παγκαλαβρυτινός: 2ο Αντάμωμα Χορευτικών συλλόγων 2021- ΦΩΤΟ

28.07.2021 / 14:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Αντάμωμα Χορευτικών συλλόγων 2021 που διοργανώθηκε από τον Παγκαλαβρυτινό σύλλογο ,την Κυριακή 25/07/2021 στο Θεατράκι Μαρίνας Πατρών .

Ατενίζοντας το υπέροχο δειλινό της πόλης μας απολαύσαμε και χειροκροτούμε 5 συλλόγους.

Πρώτοι οι οικοδεσπότες ,ο Παγκαλαβρυτινός σύλλογος με πρόεδρο τον Φώτη Παπαθεοδώρου και χοροδιδάσκαλο τον Γιάννη Ντάνο χόρεψαν χορούς, από την Πελοπόννησο. Ακολούθησε ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών με πρόεδρο τον Λουκά Χριστόπουλο και χοροδιδάσκαλο τον Διογένη Οικονόμου ,με χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία. Ο Πολιτιστικός σύλλογος Σκιαδά με πρόεδρο την Θεοδώρα Μπαρδάκη και χοροδιδάσκαλο τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο με χορούς από τα Νησιά μας . Ο Φάρος Ποντίων Πατρών με πρόεδρο τον Δημήτρη Αντωνιάδη και χοροδιδάσκαλο τον Βασίλης Χατούπη ,χορεύοντας Πόντο.Και τέλος ο Πολιτιστικός Όμιλος «ΤΟ ΑΜΑΡΙ» και πρόεδρο και χοροδιδάσκαλο τον Παναγιώτη Φραγκάκη χορεύοντας Κρήτη.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην όμορφη αυτή εκδηλωση.Ευχαριστούμε τον κ Σταθούλια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ που μας τίμησε με την παρουσία καθώς  και πολλούς άλλους εκπροσώπους αρχών και συλλόγων.

Ευχαριστούμε πολύ το Ανθοπωλείο»Αμεμώνη» για την πολύτιμη προσφορά του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα