Π. Μαρινάκης: Η ΝΔ είναι το μοναδικό πραγματικά λαϊκό κόμμα στην Ελλάδα

12.01.2022 / 14:48
paylos-marinakis

Ο νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλος  Μαρινάκης  ξεκίνησε την Τετάρτη τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα και  επέλεξε να τις ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη, την «καρδιά» της Μακεδονίας ενώ σύντομα  αναμένεται και στην Αχαΐα.

Ο Πατρινός πολίτικός  αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

«Προχωρούν τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης»

«Είμαστε εδώ για να προβάλουμε τα μεγάλα έργα της κυβέρνησης. Η Θεσσαλονίκη έχει αδικηθεί όσο καμία άλλη μεγάλη πόλη τα προηγούμενα χρόνια και έχει αδικηθεί γιατί πίστευαν κάποιοι ότι ο κόσμος της Θεσσαλονίκης μπορεί να μείνει μόνο σε υποσχέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

«Είμαστε εδώ», πρόσθεσε, «για να πούμε για το Μετρό, που παραδίδεται σε ένα χρονικό διάστημα συγκεκριμένο μέσα στο 2023, το fly over, το ογκολογικό νοσοκομείο, το νοσοκομείο Παίδων, τα μεγάλα έργα υποδομής της Θεσσαλονίκης, τα οποία προχωρούν και δεν είναι πλέον μακέτες και μουσαμάδες».

«Είμαστε, όμως, να δούμε και τους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης. Γιατί η Ν.Δ, όπως πολύ σωστά είπε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι το μοναδικό πραγματικά λαϊκό κόμμα και το μοναδικό προοδευτικό κόμμα στη χώρα, γιατί είναι λαϊκό και προοδευτικό στα έργα και όχι στα λόγια, είναι στις πράξεις», υπογράμμισε.

Όλοι μαζί θα κερδίσουμε το στοίχημα της επόμενης μέρας

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στην πανδημία και στο κύμα ακρίβειας, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση στήριξε όσο καμία άλλη το Εθνικό Σύστημα Υγείας κι όσους έχουν ανάγκη, ενώ κράτησε όρθια την οικονομία.

«Ζούμε τη δυσκολότερη περίοδο που θα μπορούσε να ζήσει η ανθρωπότητα συνολικά και σχεδόν κρατάει δύο χρόνια. Την περίοδο της πανδημίας, στην οποία προστίθεται και μία παγκόσμια πληθωριστική κρίση», είπε και συνέχισε: «Όσο δύσκολη είναι μία περίοδος τόσο πολύ βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι αυτή η κυβέρνηση στήριξε όσο καμία άλλη το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στήριξε όσο καμία άλλη αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, όπως είχε υποχρέωση να κάνει, με συγκεκριμένες προσλήψεις προσωπικού στον τομέα της Παιδείας, τον τομέα της Υγείας και ταυτόχρονα κράτησε όρθια και την οικονομία της χώρας, γιατί πάρα πολλοί κλάδοι αυτής επλήγησαν από τον κορωνοϊό.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τίποτα δεν θα είχε γίνει χωρίς τη σύμπραξη και του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και των ανθρώπων. Και ερχόμενος σε μία πόλη, που οι άνθρωποι της, οι υγειονομικοί της, οι άνθρωποι που δουλεύουν σε κρατικές δομές, τα Σώματα Ασφαλείας, η Αστυνομία, αποτέλεσαν παράδειγμα προς όλη την Ελλάδα.

Θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας και να τους υποσχεθώ ότι με αυτές τις επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα πυκνώσουν ακόμα περισσότερο σε κάθε γειτονιά της Αττικής, της περιφέρειας, της Θεσσαλονίκης, όλοι μαζί θα κερδίσουμε το στοίχημα της επόμενης ημέρας. Ούτως ή άλλως αυτό είναι και η βασική απαίτηση του πρωθυπουργού και προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Να είμαστε για όλους και μαζί με όλους για την επόμενη μέρα της χώρας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα