Ουκρανία: Σταμάτησε η κυκλοφορία στη γέφυρα της Κριμαίας – Αναφορές για εκρήξεις και τουλάχιστον δύο νεκρούς

17.07.2023 / 7:16
krimaia

Την διακοπή της κυκλοφορίας στην κατασκευασμένη από τη Ρωσία γέφυρα της Κριμαίας, η οποία συνδέει τη χερσόνησο με τη ρωσική περιφέρεια Κρασνοντάρ, εξαιτίας κατάστασης «έκτακτης ανάγκης», ανακοίνσωε τα ξημερώματα της Δευτέρας, μέσω Telegram, ο εγκατεστημένος από τις ρωσικές αρχές κυβερνήτης της, Σεργκέι Αξιόνοφ.

Σύμφωνα με τον Αξιόνοφ το πρόβλημα στη γέφυρα της Κριμαίας εντοπίζεται στον πυλώνα 145 χωρίς να δίνει καμιά περαιτέρω διευκρίνιση για την κατάσταση «έκτακτης ανάγκης».

Από την πλευρά του το πρακτορείο ειδήσεων RBC-Ukraine έκανε λόγο για «εκρήξεις» και για τουλάχιστον δύο νεκρούς στη γέφυρα ενώ το ρωσικό κανάλι στο Telegram «Grey Zone» που σχετίζεται με την ομάδα Wagner ανέφερε, σύμφωνα με το Reuters ότι έχουν υπάρξει τουλάχιστον δύο χτυπήματα στη γέφυρα στις 3:04 και 3:20 τα ξημερώματα τοπική ώρα.

Βίντεο και φωτογραφίες που διακινούνται μέσω των social media φέρονται να έχουν καταγράψει τις ζημιές που έχουν προκληθεί στη γέφυρα της Κριμαίας αλλά και το μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει προκληθεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα