Όσκαρ ατυχίας για την Παναγούλα Μαμμή

25.10.2020 / 11:50
μαμμη

«Ό, τι μπορεί να πάει στραβά θα πάει στραβά», σύμφωνα με τον γνωστό Νόμο του Μέρφι, κι αυτό το έχει ζήσει τις τελευταίες μέρες η τέως διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Παναγούλα Μαμμή.
Δεν πρόλαβε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, όπου ως γνωστόν κατέχει την οργανική θέση του συντονιστή διευθυντή στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», και οι αναποδιές για την ίδια διαδέχτηκαν η μία την άλλη και δεν τις λες και ευκαταφρόνητες.
Η αρχή έγινε όταν δημοτικοί αστυνομικοί αφαίρεσαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου της, καθώς το είχε παρκάρει σε μια θέση που συνήθιζε μεν να το σταθμεύει, αλλά κατά την απουσία της χαρακτηρίστηκε παράνομο το παρκάρισμα για αυτήν, κάτι που δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της.
Έτσι, μεταφορικά, θα έλεγε κανείς ότι της κόπηκαν τα πόδια, εφόσον οι πινακίδες θα τής επιστραφούν μετά από την παρέλευση 20 ημερών, που σημαίνει πρακτικά ότι όλο αυτό το διάστημα δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο της.
Αλλά η ατυχία δεν σταμάτησε εκεί για την πρώην Διοικήτρια του ΠΠΝΡ.
Ακολούθως είχε είχε κι ένα απρόσμενο ατύχημα στο σπίτι της όταν γλίστρησε, έπεσε και τραυματίστηκε στο πρόσωπο! Ευτυχώς, όμως, ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, εφόσον απέφυγε τα χειρότερα, με μοναδική (σοβαρή) επίπτωση του τραυματισμού της ένα απονευρωμένο πλέον δόντι.

«Να κάνεις ευχέλαιο»

Με τούτα και με κείνα, φίλοι και γνωστοί της, που έχουν μάθει τα όσα της συνέβησαν σε διάστημα ολίγων ωρών τής λένε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι την έχουν γλωσσοφάει, και ως εκ τούτου καλό θα ήταν να κάνει ‘κανα ευχέλαιο!
Όσο για την ίδια, αν και αντιμετωπίζει ψύχραιμα την κατάσταση, με μια διάθεση αυτοσαρκασμού σχολιάζει: «Η τύχη μου με πάει πρίμα!».
Εμείς θα της ευχηθούμε τουλάχιστον να μην τριτώσει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα