Ορκίζονται οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πατρών – “Ανασαίνει” η αγορά

14.04.2024 / 9:22
φα-1-1

Ξεκίνησαν οι ορκωμοσίες των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και του ΕΑΠ. Οι ορκωμοσίες αυτές σε ότι αφορά το Πανεπιστήμιο Πατρών άρχισαν από τις 11 του μήνα και θα συνεχιστούν όλο αυτό το διάστημα έως τις παραμονές της Μεγάλης Εβομάδας, δηλαδή στα τέλη του μήνα.

Οι εκδηλώσεις αυτές πέρα από τον συγκινησιακό χαρακτήρα που έχουν για τα παιδιά που παίρνουν το πτυχίο τους, ολοκληρώνοντας την φοιτητική τους ζωή στην Πάτρα, είναι και μια σημαντική ανάσα για την αγορά και την τοπική οικονομία της πόλης, κυρίως για την εστίαση και σε δευτερεύοντα βαθμό για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Βλέπετε, εκτός των αποφοίτων στις ορκωμοσίες αυτές, παρόντες είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι οικογένειες τους, ενώ μετά από αυτές τις εκδηλώσεις οι περισσότεροι από αυτούς κλείνουν τραπέζια σε εστιατόρια και ταβέρνες για να γιορτάσουν μαζί το χαρμόσυνο αυτό γεγονός της αποφοίτησης τους.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες σε πολλά εστιατόρια υπάρχει βροχή κρατήσεων που προέρχονται από τις ορκωμοσίες. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τα ξενοδοχεία της πόλης αφού γίνονται κρατήσεις σε δωμάτια για μια έστω διανυκτέρευση.

  Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νεολόγος*  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα