Ωριαία stand up comedy παράσταση για το Πατρινό Καρναβάλι- 6 πεντάλεπτα κωμικά βίντεο

23.02.2021 / 12:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
collage

Στο πλαίσιο των δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 εντάσσεται μια  παράσταση Stand up comedy, διάρκειας 60 λεπτών, που θα περιλαμβάνει έξι 5λεπτα κωμικά βίντεο από πέντε καταξιωμένους stand up comedians.

Συγκεκριμένα, οι Ζήσης Ρούμπος, Ανδρέας Πασπάτης, Δημήτρης Δημόπουλος, Θανάσης Σαμαράς, Αλέξανδρος Χαριζάνης και Στέλιος Ανατολίτης θα δημιουργήσουν και θα υλοποιήσουν από ένα 5λεπτο κωμικό βίντεο o καθένας σχετικά με το Καρναβάλι της Πάτρας.

Την παρουσίαση του event, αναλαμβάνει η Stand up Comedian Ήρα Κατσούδα.

Η παρουσιάστρια θα είναι στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», χωρίς κοινό λόγω συνθηκών και η παράσταση θα ανέβει στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr, με στόχο να δοθεί όσο πιο γιορτινό και καρναβαλικό κλίμα γίνεται.

Θα παρουσιάζει τα βίντεο των κωμικών, θα τα σχολιάζει, θα τα συνδέει και θα λέει τις δικές της εμπειρίες από Πατρινό Καρναβάλι, πάντα υπό το πρίσμα του χιούμορ.

Στο πλαίσιο της ζωντανής παρουσίασης θα υποδεχθεί και την κα. Ελισάβετ Καπαγερίδου από το Ε.Σ.Υ.Ν. (Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών)- παράρτημα Πάτρας – το οποίο και συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση, για να δώσει το μήνυμα ό,τι μπορούμε να περάσουμε καλά στο Καρναβάλι και χωρίς καταχρήσεις και εξαρτήσεις. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα