Οργή από τον πατέρα της Αναστασίας που σκοτώθηκε στα Τέμπη – “Είναι εφιάλτης…”

14.03.2023 / 19:20
fa 1

“Πολύ πόνο και πολύ θυμό, τι βιώνουμε! Αυτή τη στιγμή μέσα μας, όσο πόνος υπάρχει, άλλος τόσος θυμός υπάρχει. Είναι εφιάλτης. Σκέτος εφιάλτης» δήλωσε αρχικά ο πατέρας στον ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση για το εάν η οικογένεια του δέχτηκε ψυχολογική υποστήριξη όπως είχε ανακοινωθεί, ο ίδιος απάντησε: «Πλάκα μου κάνετε; Τίποτα. Τίποτα. Ούτε ψυχολογική υποστήριξη, τίποτα. Ούτε τι κάνουν τα μικρά τα παιδιά, τι κάνουμε τι ράνουμε, τίποτα. Ακόμα και σήμερα Θεσσαλονίκη που πήγαμε, για τα πράγματα, μόνοι μας πήγαμε. Όλα τα περνάμε μόνοι μας. Δυστυχώς».

«Μέχρι και όλοι οι άλλοι που ήρθαν μετά, υπουργοί με μάσκες και ψέματα. Τα δάκρυα, ήταν ψέματα. Εμείς ήμασταν καμένοι και αυτοί έρχονταν με μάσκες, να πουλήσουνε; Δεν μπορώ να καταλάβω. … Να τιμωρηθούν όλοι, δεν το συζητάω. Με έναν σταθμάρχη και έναν μηχανοδηγό, ή τι άλλο θέλουν να βγάλουν αυτοί στη φόρα, αυτό δεν μου λέει τίποτα εμένα, σαν γονέας.

Σαν γονέας, δεν μου λέει τίποτα αυτό. Πρέπει να μπει κάποια στιγμή, κάποιος μεγάλος μέσα, τέλος. Πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος πιο μεγάλος. Δεν το συζητάμε αυτό. Αυτό, το λένε όλοι οι συγγενείς» πρόσθεσε ο πατέρας.

Μιλώντας για την σχέση των διδύμων με την κόρη του, ο κ. Πλακιάς ανέφερε: «Τρία ήταν. Εμείς τρίδυμα τα λέγαμε. Δεν τα λέγαμε δίδυμα, ήταν τρίδυμα. Αυτά, μεγαλώσανε μαζί. Σχολείο, χορούς, γενέθλια, διακοπές, τα πάντα. Ήταν πάντα μαζί. Πάντα μαζί. Μαζί ήρθαν στη ζωή και μαζί φύγανε» ανέφερε ο χαροκαμένος πατέρας και πρόσθεσε ότι οι οικογένειες έχουν κινηθεί νομικά.

Μάλιστα, ο πατέρας που μίλησε με τα κορίτσια λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση, αναφέρθηκε στα μηνύματά τους το μοιραίο βράδυ, στα οποία έγραφαν: «Πρώτη και τελευταία φορά με το τρένο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα