Ώρα Πατρών σε ΔΕΥΑΠ: «Κινδυνεύει η υγεία των πολιτών στην περιοχή «Χατζηκυριάκου» στο Μιντιλόγλι»

07.05.2022 / 10:20
roros1-2-777x437

Την ακόλουθη επιστολή, απέστειλε η παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και ο επικεφαλής της Γιώργος Ρώρος στη ΔΕΥΑΠ και στον Πρόεδρό της κ. Ανδρέα Παπανικήτα σχετικά με προβλήματα στην ύδρευση της περιοχής «Χατζηκυριάκου» στο Μιντιλόγλι:
“Κύριε πρόεδρε, έχουμε γίνει αποδέκτες έντονων παραπόνων από τη συνοικία «Χατζηκυριάκου» στο Μιντιλόγλι, γιατί έπειτα από εργασίες που έκανε η ΔΕΥΑΠ δεν υπάρχει πίεση, με αποτέλεσμα, το νερό να μην ανεβαίνει σε ορόφους ή να δημιουργούνται προβλήματα με τις ηλεκτρικές συσκευές πλυντήρια κ.α.
Η υπηρεσία σας έκανε έλεγχο και διαπίστωσε ότι στα ρολόγια υπάρχει λάσπη από τις εργασίες που είχαν γίνει και εμποδίζουν το νερό να έχει υψηλή πίεση.
Πέραν αυτού, το σοβαρότερο πρόβλημα είναι ότι εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των καταναλωτών.
Μετά από συνεχείς οχλήσεις των καταναλωτών, η υπηρεσία απάντησε ότι θα πάει συνεργείο της ΔΕΥΑΠ για να καθαρίσει τα ρολόγια, είτε θα το αναθέσουν σε ιδιώτη.
Έκτοτε αν και έχει περάσει πλέον του ενός μήνα, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα από την υπηρεσία σας. Παρακαλούμε όπως άμεσα μεριμνήσετε για το θέμα και την αποκατάσταση του προβλήματος για το οποίο υπεύθυνη είναι η ΔΕΥΑΠ και όχι οι καταναλωτές.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα