Ώρα Πατρών: Προτάσεις για τις πληγείσες επιχειρήσεις και οικίες

02.12.2021 / 12:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
258772742_2657712164524068_4183868896013707884_n

Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος απέστειλε την ακόλουθη επιστολή ώστε να συζητηθεί ως σημαντικό θέμα η ενίσχυση στους κατοίκους και επαγγελματίες στις πλημμυροπαθείς περιοχές. 

Αναλυτικά η επιστολή:

“Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, αυξημένες βροχοπτώσεις και άλλων φαινόμενων και αιτιών, υπήρξαν ως συνέπεια οι πλημμύρες που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες. Πίσω τους άφησαν αισθητά αποτυπώματα με τις ιδιαίτερα μεγάλες ζημιές σε συμπολίτες μας και υποδομές.

Δεκάδες επιχειρήσεις και περιουσίες χρόνων καταστράφηκαν ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους αλλά και συμπολίτες μας, πέραν της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία του COVID-19,  καλούνται να συνεχίσουν και να σταθούν στα πόδια τους, την επόμενη ημέρα.Η Ώρα Πατρών προτείνει και ζητά από τη δημοτική αρχή και τις άλλες παρατάξεις  στο Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφιστεί η πλήρης απαλλαγή ή σημαντική έκπτωση δημοτικών τελών για ένα χρόνο καθώς και την αναστολή από υποχρέωση καταβολών παλαιών οφειλών για τις πληγείσες επιχειρήσεις και οικίες.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα