Ώρα Πατρών: “Ναι” σε ενωτικές κινητοποιήσεις

25.01.2022 / 16:27
ρωρος

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Ώρα Πατρών” με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο αναφέρονται τα εξής:

“Θα μπορούσε κάλλιστα να ολοκληρωθεί το Δημοτικό συμβούλιο πριν καλά, καλά ξεκινήσει, έπειτα από τη μνημειώδη απάντηση του κ. Πελετίδη, αποκρινόμενος, ότι  θα υλοποιούσε  την απόφαση της Λαϊκής Συσπείρωσης ακόμα και αν δεν υπερψήφιζε την πρόταση της, το Δημοτικό Συμβούλιο… Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που το κάνει…

Με επιλεγμένους κατά βάση «προσκεκλημένους» η δημοτική αρχή,  έχοντας αποκλείσει μη φίλα προσκείμενους  φορείς,  μέσα από ένα ρεσιτάλ αντιφάσεων, υποκρισίας και ψεύδους προσπάθησε να επιβάλλει τις δικές της θέσεις.

Απουσίαζαν μεγάλοι φορείς της πόλης που συμμετέχουν και στην Επιτροπή Διαβούλευσης το ΤΕΕ, ο Ιατρικός και Δικηγορικός Σύλλογος, το Οικονομικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο κ.α.

Ούτε μία πρόταση για αναπτυξιακή πορεία της πόλης,  αντίθετα χλευάστηκαν  προτάσεις για κατασκευή μαρίνας με δυνατότητα φιλοξενίας mega yachts, αξιοποίηση του Βιοτεχνικού Πάρκου και  της Βιομηχανικής Ζώνης.

Απάντησαν με ψεύδη και ύβρεις στην κριτική που ασκήθηκε για την σκανδαλώδη οικονομική διαχείριση. Η ψηφοφορία αδιάσειστος μάρτυρας. Μόλις 21 ψήφοι από τους 49 του Δημοτικού Συμβουλίου.  Μειοψηφία δηλαδή. Τορπιλίζουν πάραυτα, τη διαμόρφωση ενός  πλατιού, ρωμαλέου, ενωτικού μετώπου, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρόταση της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ

Ναι σε κινητοποιήσεις ισάξιες του 2016 όπου το πλαίσιο θέσεων θα αποφασιστεί από το ανώτατο βουλευόμενο όργανο της  πόλης, το Δημοτικό Συμβούλιο, η επιτροπή διαβούλευσης και θα πραγματοποιηθούν αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, ημέρα καθημερινή. Αλήθεια που θα παραδώσουν το ψήφισμα της συγκέντρωσης στον άγνωστο στρατιώτη ή έχουν συνεννοηθεί να τους στείλει έναν επιτετραμμένο ο κ. Μητσοτάκης;

Η Ώρα Πατρών είναι παρούσα σε όλες τις διεκδικήσεις της πόλης.

Βρέθηκε έξω από την Αχαΐα Κλάους πριν ένα χρόνο διαμαρτυρόμενη για τη μη υπογειοποίηση στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, παρόντες στη συγκέντρωση-πορεία για το τρένο, παρόντες στο πανηλειακό συλλαλητήριο για την Πατρών-Πύργου και θα συνεχίσει να είναι παρούσα στα καθημερινά μεγάλα και μικρά προβλήματα του λαού μας.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα