Ώρα Πατρών: Λειψυδρία στην Πάτρα, το φράγμα έτοιμο…

28.06.2021 / 9:04
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
roros_fragma

Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς το Δήμαρχο Πατρέων και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ.

«Πριν καλά-καλά μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού μεγάλες περιοχές της Πάτρας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της λειψυδρίας Μεσσάτιδα, Μιντιλόγλι, Παραλία, Ρωμανός, Δρέπανο, Ρίο κ.α. Άλλες δε περιοχές έχουν μόνιμα διακοπές ή χαμηλή πίεση. Το πρόβλημα αυτό δεν το έχετε αντιμετωπίσει 7 χρόνια που είστε δημοτική αρχή.

Είναι εύλογες λοιπόν οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας. Να ενημερώσετε τους συμπολίτες μας αναλυτικά τι θα γίνει με αυτό το φαινόμενο. Μήπως ήρθε η ώρα κ. Δήμαρχε να αλλάξετε θέση και να προχωρήσετε στην υλοποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για τη λειτουργία και διαχείριση του φράγματος με διαδημοτικό φορέα των τριών δήμων;

Η εμμονή σας να μην αναλάβετε τη λειτουργία του φράγματος οδήγησε για 3+2 χρόνια να το αναλάβει ιδιώτης, με προίκα από την κυβέρνηση 7,5 εκατομμύρια ευρώ από τους φόρους δηλαδή των Ελλήνων πολιτών. Η πρότασή μας είναι η δημιουργία διαδημοτικού φορέα των τριών δήμων με ποσοστό άνω του 51%, άμεση διεκδίκηση από την κυβέρνηση, και το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΥΑΠ να παρακολουθεί τις δοκιμές του φράγματος και να απαιτήσουμε να το αναλάβει ο διαδημοτικός φορέας με την κατάλληλη πρόσληψη προσωπικού».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα