Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Άλλη μια θεσμική εκτροπή της δημοτικής αρχής

04.08.2021 / 12:32
roros

Ανακοίνωση τη δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών:

Προφανώς η δημοτική αρχή Πελετίδη έχει ξεπεράσει κάθε όριο, πιστεύει ότι η αντιπολίτευση και ο θεσμικός της ρόλος είναι περιττός. Αυτή την δημοκρατία πιστεύουν και πρεσβεύουν.

Την Τρίτη 3/8 είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής για τις 12:00 ο δημοτικός σύμβουλος της Ώρας Πατρών Γιάννης Τσιμπούκης εισήλθε στην τηλεδιάσκεψη όπως και άλλοι σύμβουλοι ενημερώθηκε, ότι για τεχνικούς λόγους αναβάλλεται και θα λάβουν νέα πρόσκληση.

Αίφνης στις 12.50 έστειλαν νέο μήνυμα, ότι αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόγραμμα και τις 13:30 θα συνεδρίαζε εκ νέου η οικονομική επιτροπή χωρίς, όμως να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνουν κοινωνοί όλοι οι συμμετέχοντες και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή των μελών της αντιπολίτευσης. Εάν αυτό δεν επιτυγχάνεται, έπρεπε να αναβληθεί η οικονομική επιτροπή για άλλη μέρα, ώστε να είναι όλοι ενημερωμένοι. Σε διαμαρτυρίες ο αντιδήμαρχος κ. Πλέσσας προσπάθησε να διασκεδάσει την κατάσταση λέγοντας, ότι δεν είχε σοβαρα θέματα η συνεδρίαση. Προφανώς θέλουν τα θέματα να τα ψηφίζουν μόνοι τους χωρίς να υπάρχει η αντιπολίτευση για να ξεσκεπάζει τις απευθείας αναθέσεις και τις υπερτιμολογήσεις…

Καταγγέλλουμε στους πατρινούς άλλη μια εκτροπή της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον αποκλεισμό της αντιπολίτευσης και τους καλούμε άμεσα να επαναληφθεί με τα ίδια θέματα και τη συμμετοχή όλων. Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε σε όλα τα νόμιμα μέτρα.

Κ. Πελετίδη τηρείστε τους στοιχειώδεις δημοκρατικούς  κανόνες…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα