Παρασκευή, 3.12.2021, 1:15 μμ

Ώρα αποφάσεων για την εξέλιξη της πανδημίας στην Αχαΐα – Συνεδριάζει εκτάκτως το συντονιστικό μετά την αύξηση των κρουσμάτων

23.08.2021 / 10:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
hospital_rio

Πονοκέφαλος στους ειδικούς για τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στην Αχαΐα.

Η επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου θα αποτελέσει αυτή την εβδομάδα κρας τεστ για την εξέλιξη του 4ου κύματος της πανδημίας στην περιοχή.

Τα χθεσινά νέα κρούσματα χτύπησαν “καμπανάκι” αφού η Αχαΐα ανέβηκε τρίτη μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ξεπερνώντας ακόμη και το «κόκκινο» Ηράκλειο.

Χθες από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 99 νέες μολύνσεις στην Αχαΐα, την ώρα που πανελλαδικά τα κρούσματα ήταν 1.948, ενώ οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας εκτινάχθηκαν σε 81, με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών να δέχεται για ακόμη μία φορά τη μεγαλύτερη πίεση.

Σήμερα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης συγκαλεί εκτάκτως το Συντονιστικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τον έγκαιρο συντονισμό και προγραμματισμό επαναλειτουργίας περισσότερων κλινών κορωνοϊού. Την περασμένη εβδομάδα επαναλειτούργησε, η δεύτερη κλινική κορωνοϊού, ενώ είναι έτοιμη να ανοίξει και τρίτη σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΓΝΩΜΗ”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα