Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο: «Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ, είστε όλοι υπόλογοι»

30.01.2021 / 22:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
pano1

Οι φίλοι της Ένωσης, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, πήγαν έξω από το ξενοδοχείο στο Ηράκλειο με πανό. Το ένα από αυτά έγραφε «σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ, είστε όλοι υπόλογοι» και το άλλο «ΑΕΚ παίξε μπάλα για τον λαό σου».

Το κλαμπ της Original στο Ηράκλειο μάλιστα σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε:

«Άλλες φορές τέτοιες ώρες η καρδιά θα χτυπούσε δυνατά, το κιτρινόμαυρο ποτάμι θα ετοιμαζόταν να ξεχυθεί προς το Γεντί Κουλέ, τα τύμπανα θα ηχούσαν, οι καπνοί θα σκέπαζαν τον ουρανό και η φωνή μας θα έκανε μέρες για να επανέλθει, αφού το όνομα Της θα ακουγόταν για μια ακόμα φορά στο Ηράκλειο. Στο Ηράκλειο της ΑΕΚ.

Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν τίποτα από αυτά. Όμως οι ιδέες και η κουλτούρα μας δεν μας αφήνουν να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και επειδή έχουμε τη δράση και τη μάχη στο αίμα μας -στεγασμένοι ή άστεγοι- εδώ και 30 χρόνια, κάναμε αυτό που δείχνει η φωτογραφία παρακάτω. Η ΑΕΚ είναι η ΖΩΗ ΜΑΣ και όταν η ζωή μας απειλείται, έχουμε χρέος να παρεμβαίνουμε στην ιστορία μας και να την αλλάζουμε, να την δημιουργούμε και να την στέλνουμε προς την κατεύθυνση που της αξίζει εμείς οι ίδιοι. Να την οδηγούμε προς την ίδια της τη φύση. Το μήνυμα είναι σαφές:

Στην εποχή της μάσκας, ΟΛΟΙ όσοι απαρτίζουν τον οργανισμό ΑΕΚ, με πρώτη την γεμάτη συνεχόμενα λάθη διοίκηση αλλά και όλους τους αμειβόμενους αυτής (παίκτες, υπαλλήλους κ.τ.λ.) να σταματήσουν να κρύβουν τις ατέλειες κάτω από τη μάσκα και να κάνουν αυτό που λέει το πανί μας. Αλλιώς θα είναι υπόλογοι για μια ζωή απέναντι στο λαό της ομάδας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ CLUB

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ Η ΑΣΤΕΓΑΣΤΟΙ

ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ, ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ».

foto3

foto2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα