ΟΛΥΜΠΙΟΝ – Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Διεθνών Ασθενών- Συνεργασίες με Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες

25.05.2021 / 12:16
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
1

 

Στη Γενική Κλινική “ΟΛΥΜΠΙΟΝ”, οι ασθενείς έχουν πρόσβαση σε όλες τις ιατρικές και χειρουργικές ειδικότητες και υπο-ειδικότητες μέσα σε ένα μόνο ίδρυμα. Αυτό δίνει στην ιατρική ομάδα τη δυνατότητα να καλύπτει όλες τις ανάγκες υγείας του ασθενή και να παρέχει ολοκληρωμένη εξατομικευμένη θεραπεία. Οι Διεθνείς ασθενείς που ταξιδεύουν στη χώρα μας, λαμβάνουν έγκαιρη διάγνωση και εξειδικευμένη περίθαλψη, με αποτέλεσμα την ταχεία ανάκαμψη και την επιστροφή στις συνήθεις δραστηριότητες ή τις διακοπές τους, το συντομότερο δυνατό, σε ένα μέρος σχεδιασμένο για να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο “σαν το σπίτι τους”.

Ο ιατρικός τουρισμός υποστηρίζεται από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Διεθνών Ασθενών. Οι ασθενείς που αναζητούν ιατρική περίθαλψη στην Ελλάδα μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κλινική ([email protected]) σε 24ωρη βάση και να έχουν πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη υψηλής ποιότητας. Υποστηρικτική επικοινωνία προ-ταξιδιού, συντονισμός ιατρικής περίθαλψης και διοικητικών θεμάτων καθώς και παρακολούθηση μετά τη θεραπεία και αποχώρηση του ασθενή από τις εγκαταστάσεις της Κλινικής, παρέχονται από την ομάδα Εξυπηρέτησης Διεθνών Ασθενών της “ΟΛΥΜΠΙΟΝ”.

Με πολύγλωσσο προσωπικό και συμφωνίες με όλες τις γνωστές Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες αλλά και Εταιρείες Αρωγής, η ομάδα Εξυπηρέτησης Διεθνών Ασθενών είναι σε θέση να διαχειριστεί όλα τα διοικητικά ζητήματα για λογαριασμό του ασθενή και να επικοινωνεί άμεσα με την Ασφαλιστική Εταιρεία για να λάβει έγκριση για τη θεραπεία του, προσφέροντας έτσι στον ασθενή τη δυνατότητα να επικεντρωθεί απερίσπαστος στη θεραπεία και την ανάρρωσή του.

Ο συνδυασμός της εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων στη διάγνωση και τη θεραπεία, του εξειδικευμένου και έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, των υψηλών προδιαγραφών παρεχομένων υπηρεσιών και του άρτιου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αντικατοπτρίζει γιατί η Γενική Κλινική της “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” είναι αξιόπιστος ηγέτης στην υγειονομική περίθαλψη διεθνώς.

Στο πλαίσιο των ίδιων εγκαταστάσεων της Ιδιωτικής Γενικής Κλινικής “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” στην Πάτρα, λειτουργούν επίσης, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που παρέχεται από την εταιρεία Baxter και υπερσύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε Εξωτερικούς και Νοσηλευόμενους Ασθενείς.


Επιπλέον Κέντρα “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” που λειτουργούν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και παρέχουν υπηρεσίες σε Έλληνες και Διεθνείς ασθενείς, είναι τα ακόλουθα:

ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ:

  • ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
  • ΑΜΑΛΙΑΔΑ
  • ΧΑΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

  • ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  • ΧΑΝΙΑ
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μεταφορά/Μετακίνηση ασθενών
Παρέχονται σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο, υπηρεσίες ασθενοφόρου για επείγοντα ή μη επείγοντα περιστατικά, κατόπιν αιτήματος και μετά από συντονισμό με τη Γενική Κλινική ή το αντίστοιχο Κέντρο “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” (Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού).

Επιπλέον, είναι διαθέσιμες υπηρεσίες μεταφοράς ασθενών από και προς τις εγκαταστάσεις της Γενικής Κλινικής ή του αντίστοιχου Κέντρου, για αεροδρόμιο, ξενοδοχεία και τόπο διαμονής, πάντα κατόπιν συντονισμού.

ΟΛΥΜΠΙΟΝ – Υπηρεσίες υγείας με κέντρο τον άνθρωπο
… το άλλο πρόσωπο της υγείας

www.olympion-group.com
[email protected]
[email protected]

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα