Ολυμπιακοί Αγώνες – Λευτέρης Πετρούνιας: Ενοχλημένη η ΕΡΤ με τους Ιάπωνες σκηνοθέτες

24.07.2021 / 13:19
ka 11

Η ΕΡΤ έγραψε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον ετοιμάζεται για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Πάντως, οι Έλληνες δεν είδαν την εντυπωσιακή προσπάθεια του «άρχοντα των κρίκων», καθώς οι διοργανωτές την έχασαν, με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί από την ΕΡΤ. Το μοναδικό που έδειξαν ήταν τα φιλιά που έστειλε ο Πετρούνιας στην οικογένειά του, με την προσπάθειά του να μην προβάλλεται ούτε μαγνητοσκοπημένη.

Προφανώς και το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τη σύζυγο του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση. «Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη…», ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στα social media.

Την ενόχλησή της για το θέμα που προέκυψε με τον Λευτέρη Πετρούνια εξέφρασε και η ΕΡΤ. «Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!», σχολίασε η δημόσια τηλεόραση στην ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα