ΟΛΠΑ: Ο Π. Τσώνης εξέφρασε την ικανοποίηση του στην δημιουργό της εγκατάστασης «Νήματα Μνήμης» Δ. Στράτου

04.11.2020 / 8:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
olpa_panagiotis_tsonis

Την εγκατάσταση της διεθνούς φήμης εικαστικού Δανάης Στράτου που φιλοξενείται στο χώρο των παλιών κλωστηρίων της Πειραϊκής-Πατραϊκής επισκέφθηκε πριν από την επίσημη έναρξη λειτουργίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Ας, κ. Παναγιώτης Τσώνης.

Ο κ. Τσώνης ξεναγήθηκε από την κα Στράτου στην εγκατάσταση «Νήματα Μνήμης», η οποία αποτελεί μέρος της παραγωγής «Πάτρα η Πόλη των Εργοστασίων, του Ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου NeTT.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ ΑΕ εξέφρασε στη γνωστή εικαστικό την ικανοποίησή του για την καλλιτεχνική δημιουργία της και τόνισε ότι ήταν θετικός από την πρώτη στιγμή που του μεταφέρθηκε η επιθυμία να φιλοξενηθεί αυτή στο πρώην εργοστάσιο της Πειραϊκής-Πατραϊκής, για δύο βασικούς λόγους.

Αφενός επειδή ο χώρος είναι ταυτισμένος με τη συλλογική μνήμη της Πάτρας και οφείλει ο Οργανισμός να την «μοιράζεται» με όλους τους πολίτες, και αφετέρου επειδή στην δύσκολη περίοδο που περνάμε λόγω της πανδημίας αισθάνεται ότι είναι υποχρέωση του ΟΛΠΑ ΑΕ να διευκολύνει τους ανθρώπους του πολιτισμού, των τεχνών και της δημιουργίας, να εκφραστούν και να εκφράσουν μέσα από τα έργα τους.

Τέλος, ο κ. Τσώνης μετάφερε στους διοργανωτές την βούληση του ΟΛΠΑ ΑΕ να στηρίξει και στο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα