Όλα έτοιμα για την έναρξη των εμβολιασμών στον Ευαγγελισμό (βίντεο)

27.12.2020 / 12:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου στη μία το μεσημέρι ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Επί ποδός και οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας, του ΕΟΔΥ και των Ενόπλων Δυνάμεων, που είναι επιφορτισμένοι με την ασφαλή μεταφορά, διανομή και φύλαξη των υπερπολύτιμων εμβολίων.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ένα ποσοστό περίπου 50% του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» έχουν καταγραφεί στην ειδική λίστα προς εμβολιασμό.

Το ποσοστό αυτό πάντως δεν είναι απολύτως ενδεικτικό καθώς γραφειοκρατικές διαδικασίες της τελευταίας στιγμής εμπόδισαν περισσότερους να καταγραφούν.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Άμφισσας είναι αυτό που δήλωσε πως θα εμβολιαστούν όλοι, σε ποσοστό δηλαδή 100%.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας, η Ευσταθία Καμπισιούλη θα είναι η πρώτη που θα κάνει το εμβόλιο, στις 13:00 ενώ μισή ώρα αργότερα (13:30) το εμβόλιο θα κάνει ο φιλοξενούμενος στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Ευαγγελισμού, Μιχάλης Γιοβανίδης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα