Όλα έτοιμα για την έκθεση Patras IQ – Σημείο συνάντησης για τον ερευνητικό και παραγωγικό τομέα

21.11.2023 / 12:35
ka 17-ink

Στις 25 με 27 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί και φέτος η έκθεση του Patras IQ που αφορά την               Καινοτομία, την Μεταφορά και την Τεχνογνωσία.

Για την έκθεση που ξεκινά δόθηκε συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Αχαΐας.  Η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras lnnovation Quest – PATRAS IQ, η οποία διεξάγεται από το 2012, έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης μεταξύ ερευνητικού και παραγωγικού τομέα και αποτελεί μια μακροχρόνια αναπτυξιακή πρωτοβουλία που προωθεί ένα σύνολο δράσεων δικτύωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, με κορυφαία εκδήλωση την ετήσια 3ήμερη Έκθεση, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στόχος της Έκθεσης είναι η δημιουργία κρίσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, τόσο στην ερευνητική κοινότητα όσο και στον παραγωγικό τομέα, μέσω της εφαρμογής καινοτόμων ιδεών για την ανάπτυξη νέων και την βελτιστοποίηση υπαρχόντων προϊόντων και υπηρεσιών στο εθνικό και παγκόσμιο γίγνεσθαι. Σκοπός της είναι η αξιοποίηση της γνώσης με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα