Οικονόμου: Θεατρινισμοί Τσίπρα – Η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη

10.01.2023 / 20:47
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023. 
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Θεατρινισμό χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στην γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την παρεμπόδιση της έρευνας της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές.

Ο Γιάννης Οικονόμου εγκαλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τοξικότητα και άλα καρτ σεβασμό στις αποφάσεις της δικαιοσύνης συγκρίνοντας τον κ. Τσίπρα με τον Γιάννη Βαρουφάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής: «Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζουν να τιμούν την Δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της είναι σύμφωνες με τις επιδιώξεις τους. Αντίθετα, η Κυβέρνηση σέβεται και τιμά σταθερά την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία: χωρίς ιδιοτελείς προϋποθέσεις, υποσημειώσεις και αστερίσκους. Εμείς σταθερά με τους κανόνες και τους θεσμούς της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα.

»ΥΓ: Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, έναν πρώην Πρωθυπουργό, να αντιλαμβάνεται ότι τέτοιους είδους θεατρινισμοί ταιριάζουν περισσότερο σε κάποιον σαν τον κ. Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι οι δύο τους εξακολουθούν να μοιάζουν σε πολλά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα