Οικονόμου: Η Αστυνομία φροντίζει για την προστασία των πληγέντων

11.09.2023 / 7:29
Oikonomou_2

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι η Αστυνομία φροντίζει για την πολύπλευρη προστασία και στήριξη των πληγέντων από τη θεομηνία, κινητοποιώντας κάθε διαθέσιμη δύναμη και μέσο.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι έχει ληφθεί, σε συνεργασία με άλλες αρμόδιες Αρχές, κάθε πρόβλεψη για την προστασία ιδιοκτησιών, των οποίων οι κάτοχοι έχουν απομακρυνθεί ή αδυνατούν να τις προσεγγίσουν.

Τέλος, πρόσθεσε ότι επιτηρείται αυστηρά η αγορά για την αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης.

Η @hellenicpolice φροντίζει για την πολύπλευρη προστασία και στήριξη των πληγέντων από τη θεομηνία, κινητοποιώντας κάθε διαθέσιμη δύναμη και μέσο.

Έχει ληφθεί, σε συνεργασία με άλλες αρμόδιες Αρχές, κάθε πρόβλεψη για την προστασία ιδιοκτησιών, των οποίων οι κάτοχοι έχουν…

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Οικονόμου:

Η @hellenicpolice φροντίζει για την πολύπλευρη προστασία και στήριξη των πληγέντων από τη θεομηνία, κινητοποιώντας κάθε διαθέσιμη δύναμη και μέσο.

Έχει ληφθεί, σε συνεργασία με άλλες αρμόδιες Αρχές, κάθε πρόβλεψη για την προστασία ιδιοκτησιών, των οποίων οι κάτοχοι έχουν απομακρυνθεί ή αδυνατούν να τις προσεγγίσουν.

Επίσης, επιτηρείται αυστηρά η αγορά για την αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης. Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάγκης, δίπλα στον πολίτη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα