Οι τελευταίες καρναβαλουπόλεις σε Παλαιά Σφαγεία και Παραλία Πατρών

02.03.2022 / 16:07
DSC_2599

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο Καρναβαλουπόλεων που έγιναν στα Παλαιά Σφαγεία και στο Ρίο, το Καρναβάλι των Μικρών ανανεώνει το ραντεβού του με τους μικρούς μας φίλους το ερχόμενο Σάββατο.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 11πμ στα Παλαιά Σφαγεία η Καρναβαλούπολη επιφυλάσσει σε παιδιά και μεγάλους ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει στον υπαίθριο χώρο την παράσταση «Το “Κάτι άλλο” ανάμεσά μας» της ομάδας θεάτρου δρόμου X-Saltibagos αλλά και διπλές παραστάσεις για δύο έργα από το θέατρο σκιών. Συγκεκριμένα στην αίθουσα εκθέσεων θα παρουσιαστεί η παράσταση του Θεάτρου Σκιών «Χρήστος Καλπουζάνης» με τίτλο «Ταξίδι στο κέντρο του Καρναβαλιού», βασισμένη στο έργο του Ιούλιου Βερν «Ταξίδι στο κέντρο της Γης» και στην αίθουσα του Καραγκιόζη η παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Καρναβάλι» από το Μαύρο Θέατρο της Πάτρας του Κώστα Μακρή.

Εξάλλου το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 4μμ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας (25ης Μαρτίου 71) θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Καρναβαλούπολη που αναβλήθηκε την περασμένη Κυριακή λόγω βροχής. Εκεί η ομάδα θεάτρου δρόμου X-Saltibagos θα αναλάβει τη διασκέδαση των μικρών μεταφέροντας μηνύματα ανθρωπιάς με την παράστασή της «Το “Κάτι άλλο” ανάμεσά μας».

Επίσης η παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Καρναβάλι» από το Μαύρο Θέατρο της Πάτρας του Κώστα Μακρή θα παρουσιαστεί για τους μικρούς και την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 7μμ στην Καλλιθέα, στο πνευματικό κέντρο  δίπλα στον Ι. Ν. Α. Τριάδος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα