Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Πατρών πάτησαν πρώτοι το γήπεδο των Προσφυγικών

18.01.2022 / 19:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 7

Ιστορικές στιγμές για το γήπεδο των Προσφυγικών και τον Ολυμπιακό Πατρών. Το γήπεδο ανακαινίστηκε και ύστερα από τουλάχιστον οχτώ χρόνια ανοίγει τις πύλες του.

Αυτοί που δικαιωματικά το πάτησαν πρώτοι ήταν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πατρών, του σωματείου που δημιούργησε το γήπεδο αυτό.

Διαβάστε την ανάρτηση του Νότη Παολίνο.  «18-1-2022 μεσημέρι τρίτης παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πατρών αλλά και προσκεκλημένοι παλαίμαχοι άλλων ομάδων πατούσαν το πόδι τους για πρώτη φορά στο καινούργιο πλαστικό χλοοτάπητα του ιστορικού γηπέδου του Ολυμπιακού Πατρών στις “λαμαρίνες” στα Προσφυγικά.

Την ώρα της αναμνηστικής φωτογραφίας ήταν όλοι τους εκεί με μπροσταρη τον  Βασίλη Στραβοπόδη και κρατώντας την  ιστορική σημαία του συλλόγου από το 1925 ενώ μπροστά τους αφημένες ήταν οι φανέλες του Ολυμπιακού Πατρών για να θυμίσουν όλους όσους φόρεσαν την ιστορική φανέλα και δεν είναι πια στη ζωή.

Αν κοιτούσες ψηλά στόν ουρανό είναι σίγουρο ότι θα ήταν παραταγμένοι όλοι τους και θα περίμεναν το σφύριγμα της  έναρξης για άλλον έναν αγώνα με τον αγαπημένο τους Ολυμπιακό!!!

Κώστα Καλπουζανη  σ’ευχαριστώ για την πρόσκληση!».

.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα