Οι παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Πατρέων έγιναν θεσμός – Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη (βίντεο)

28.06.2022 / 13:05
ka 29

Οι παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου έχουν γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, με την δημοτική αρχή να δίνει συνεχώς ένα βάρος στο ζήτημα αυτό, βελτιώνοντας από καλοκαίρι σε καλοκαίρι τις υπηρεσίες της δομής και προσφέρονται καινούργια πράγματα στην αναψυχή, στο παιχνίδι και στην δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Το γεγονός αυτό αναγνωρίζεται από τους δημότες και τη κοινωνία αφού κάθε χρόνια οι αιτήσεις που γίνονται για συμμετοχή στις κατασκηνώσεις του δήμου είναι περισσότερες. Κι φέτος οι κατασκηνώσεις θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της Πλαζ  και στις εγκαταστάσεις των Ροϊτικών.

Μέσα από την δομή αυτή ο δήμος έχει κατορθώσει να προσφέρει στα παιδιά αυτά την δυνατότητα της κατασκηνωτικής εμπειρίας, σε εποχές δύσκολες, όπου πολλές από τις οικογένειες χωρίς να έχουν εξοχικά ή και δεύτερες κατοικίες δεν θα μπορούσαν να πάνε τα παιδιά τους εκτός πόλης στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι χώροι και των δύο κατασκηνώσεων είναι ειδυλλιακοί και εξοχικοί, σε απόσταση αναπνοής από την Πάτρα. Για όλα αυτά μίλησε σε συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κώστας Πελετίδης, μαζί με τον σύμβουλο δημάρχου και υπεύθυνο του Πάρκου των Εκπαιδευτικών Δράσεων, αλλά και της δομής των παιδικών  κατασκηνώσεων Γιώργο Μαγιάκη, μαζί με την αντιπρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού, Νάνσυ Αγγελακοπούλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα