Οι Madrugada έφτασαν στην Αθήνα για την μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

22.09.2022 / 22:07
ka 19

Στο «δεύτερο σπίτι τους», την Αθήνα, βρέθηκαν οι Madrugada για να συναντήσουν Έλληνες δημοσιογράφους και φίλους τους ενόψει της μεγάλης συναυλίας τους το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Το συγκρότημα καλωσόρισε στην Αθήνα η πρέσβης της Νορβηγίας, Lajla Brandt Jakhelln, που μεταξύ άλλων είπε: «ως Νορβηγοί είμαστε και ροκ και συναισθηματικοί», ενώ τη συνέντευξη συντόνισε η Βάσια Τζανακάρη, συγγραφέας και μεταφράστρια.

Στην εισαγωγική της προσφώνηση, η κα Τζανακάρη περιέγραψε τις αναμνήσεις της από την τελευταία φορά που οι Madrugada βρέθηκαν στην πόλη, πριν από πέντε μήνες.

Τους θυμάται ακόμα να εμφανίζονται ανάμεσα στο πλήθος, επιβλητικοί, με το δωρικό ροκ στυλ τους (μαυροντυμένοι και με καουμπόικες μπότες), να αποπνέουν κάτι διαφορετικό από εμάς τους υπόλοιπους, έναν ζωτικό αέρα ηρεμίας.

Οι Madrugada απάντησαν με θέρμη και ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των ελλήνων εκπροσώπων του Τύπου μιλώντας για όλα. Ανακοίνωσαν μάλιστα ότι αύριο, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν 4 καινούργια τραγούδια.

Μάλιστα το ένα τραγούδι τους είναι με την Αν Μπρουν, αγαπημένη φίλη και ειδική προσκεκλημένη των Madrugada στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα