Οι γυναίκες της ΝΔ στην πρώτη γραμμή του αγώνα – Η Νίκη Κεραμέως στο θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα

11.06.2023 / 18:01
NKE_0042

Οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας, μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Συμμετέχουν δυναμικά σε όλες τις εκλογικές επιτροπές και γραμματείες της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας και διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση, την μεταπροσεχή Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο Θεατράκι στην Μαρίνα της Πάτρας, όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι, η πρώην Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα. Νίκη Κεραμέως.

Την εκδήλωση προλογίζει ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης. Σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά,  με την Νέα Δημοκρατία, την μεγάλη προοδευτική δύναμη αλλαγής. Για να υλοποιηθεί το σχέδιο για την Ελλάδα του μέλλοντος.

•Από την προσεχή Πέμπτη, πέντε (5) κλιμάκια του τμήματος Γυναικών και Εθελοντριών, με το συντονισμό της τομεάρχου Κυριακής Μπακούρου και των μελών της Γραμματείας της, ξεκινούν περιοδείες στο κέντρο της πόλης και τις συνοικίες, διανέμοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την περίοδο διακυβέρνησης 2023-2027 καθώς και προσκλήσεις για την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα