Οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου κριτικάρουν τον Κασσελάκη: Δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του

26.09.2023 / 7:27
poreia_zak___4_

η δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκανε καμία αναφορά στον Ζακ Κωστόπουλο, εξέφρασαν οι γονείς του δολοφονημένου νεραρού. Μάλιστα εξέφρασαν τη δυσφορία τους καθώς ένας αρχηγός κόμματος πλέον, που ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, δεν έκανε καμία αναφορά στο όνομα του Ζακ. Πόσο μάλλον, όπως τονίζουν, όταν την προηγούμενη Πέμπτη ήταν η πέμπτη επέτειος του θανάτου του.

Όπως επισημαίνουν οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου «ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Κασσελακης δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του Ζακ, παρόλο που την περασμένη Πέμπτη ήταν η πέμπτη επέτειος του θανάτου του. Είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση να μπορείς να βγεις έξω με το σύντροφό σου και κανένας να μη σε χλευάζει ή να μη σου επιτεθεί. Όμως για χιλιάδες ανθρώπους στη Ελλάδα αυτό είναι ανέφικτο και επικίνδυνο. Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στερούνται πολλά δικαιώματα και οι ζωές τους είναι αβίωτες».

«Περιμένουμε από έναν αρχηγό που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να δώσει τις μεγαλύτερες μάχες υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον, όπου όλες οι ζωές θα έχουν αξία και θα μπορούν να βιωθούν με αξιοπρέπεια και ευημερία», υποστηρίζουν ακόμη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ο Ζακ έδωσε μεγάλες μάχες και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και όχι μόνο. Δολοφονήθηκε για τις ταυτότητες του και σύρθηκε μέσα από τη λάσπη. Οι δολοφόνοι του είναι ακόμη ελεύθεροι. Ο νέος αρχηγός του ΣΎΡΙΖΑ Σ. Κασσελακης δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του Ζακ, παρόλο που την περασμένη Πέμπτη ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του.

Είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση να μπορείς να βγεις έξω με το σύντροφό σου και κανένας να μη σε χλευάζει ή να μη σου επιτεθεί . Όμως για χιλιάδες ανθρώπους στη Ελλάδα αυτό είναι ανέφικτο και επικίνδυνο . Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στερούνται πολλά δικαιώματα και οι ζωές τους είναι αβιωτες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα