Οι φοιτητές της Πάτρας συνεχίζουν να δίνουν “Φλέβα Ζωής”

06.03.2023 / 11:09
ka 80

Η ανακοίνωση από την φοιτητική ομάδα «Φλέβα ζωής» αναφέρει τα εξής:  «Οι φοιτητές και το ευρύ κοινό καλούνται άλλη μία φορά να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια για συλλογή αίματος, καθώς οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ, ενώ αντιθέτως αυξάνονται σε καταστάσεις όπως αυτή που βιώσαμε με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η προσπάθεια όλων μας να διασφαλιστούν τα αποθέματα αίματος, όμως, δεν πρέπει να χαλαρώνει έτσι ώστε καμία ζωή να μην τεθεί σε κίνδυνο από ελλείψεις αίματος. Για το λόγο αυτό, η «Φλέβα Ζωής», η φοιτητική ομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Πατρών, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με την GPSF και το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09.03.2023 και ώρα 10:00-13:00 στο Αμφιθέατρο της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Θα σας παρακαλούσαμε να προωθήσετε αυτήν μας την δράση, ώστε να παρακινήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να παρευρεθούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, χαρίζοντας λίγο από τον χρόνο τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες για την ομάδα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: e-mail : flevazois@gmail.com».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα