Οι διακριθέντες απ’ την «Αχαΐα» στο 83ο διαγωνισμό «Ο Θαλής» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

30.01.2023 / 12:50
ka 48

Από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) ανακοινώθηκαν την περασμένη Πέμπτη τα αποτελέσματα του 83ου διαγωνισμού «Ο ΘΑΛΗΣ».

«Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές που προσπάθησαν και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διακριθέντες που αποκτούν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ‘ο Αρχιμήδης’, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 διεκδικώντας μια θέση σε εκείνους που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Μαθηματική Ολυμπιάδα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του παραρτήματος Αχαΐας της ΕΜΕ.

Οι διακριθέντες από το νομό Αχαΐας στο διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ» είναι: Από την Γ’ Γυμνασίου ο Δεργούτης Πάρις, Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών. Από την Α’ Λυκείου οι Γιαλέρνιου Παναγιώτα, Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση ΙΚΕ, Γκίνης Νικόλαος, Πρότυπο Πειραματικό Γεν. Λύκειο Πατρών, Κάββουρας Λεωνίδας, 6ο  Ενιαίο Λύκειο Πατρών, Νταραρά Ασπασία, Πρότυπο Πειραματικό Γεν. Λύκειο Πατρών, Τριάντης Νικόλαος, 3ο Ενιαίο Λύκειο Πατρών.

Απ’ την Β’ Λυκείου οι Νικολάου Στέφανος, Πρότυπο Πειραματικό Γεν. Λύκειο Πατρών και Τζανέτος Γεώργιος, 1 ο Ενιαίο Λύκειο Πατρών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα