Οι άξονες της Κατερίνας Σολωμού

04.02.2023 / 15:30
004

Όπως η ίδια έγραψε, μεταξύ άλλων, μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς της στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚ:

• «Η σύνδεση του Τρένου με το λιμάνι της Πάτρας, η ολοκλήρωση της Πατρών-Πύργου, η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, η ανάπλαση της πόλης και του παλιού λιμανιού της, μαζί με την  προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων, αποτελούν προτεραιότητές μου.

• Ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα Υγείας, με εκσυγχρονισμό όλων των δομών  του, η περεταίρω σύνδεση του Πανεπιστημίου μας με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα, όπως και η ενίσχυση των μικρομεσαίων  επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας μου.

• Η  άρδευση της Δυτικής Αχαΐας από το φράγμα του Πηνειού, η ύδρευση της ενότητας Λαρισσού από το φράγμα του Πείρου, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, η αξιοποίηση του ορεινού όγκου της Αχαΐας, με προμετωπίδα το Χιονοδρομικό κέντρο, όπως και της ακτογραμμής της Αιγιαλείας, έχουν για μένα βαρύνουσα σημασία.

• Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κλάδος απαιτούν άμεσες ριζικές παρεμβάσεις και γενναίες πρωτοβουλίες. Επιπλέον στήριξη χρήζουν και τα σώματα ασφαλείας. Δίνω τέλος έμφαση στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα