Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 01 Ιουλίου

01.07.2022 / 6:57
The Chandra Data Archive is a sophisticated digital system that ultimately contains all of the data obtained by the telescope, creating an invaluable resource for both the scientific community and the public. These six new images showcase data from Chandra's archive to help celebrate American Archive Month. These images also include data from telescopes covering other parts of the electromagnetic spectrum, such as visible and infrared light, and they represent just a small fraction of the treasures that reside in Chandra's unique X-ray archive.

Πως θα είναι σήμερα η μέρα σας;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είναι νωρίς για να μιλήσετε με τον καινούργιο σας αγαπημένο για συγκατοίκηση ή δεσμεύσεις. Αυτό είναι κάτι που θα το φέρει μόνο ο χρόνος!Δεν έχει πια καμία σημασία για εσάς το τι έχει γίνει σε παρελθοντικούς χρόνους, αλλά μόνο τι καλό μπορείτε να κατακτήσετε από εδώ και μετά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι διελεύσεις σήμερα τείνουν να στρέψουν την προσοχή σου στα βαθύτερα ζητήματα σου ή σε ένα παρατεταμένο πρόβλημα. Μπορεί να είναι καιρός να εξαλείψεις μια συνήθεια που δεν λειτουργεί προς όφελός σου αλλά δεν είναι απλή.Οι άνθρωποι σήμερα μπορεί να είναι πεισματάρηδες και οι τομείς που νιώθεις να στερείσαι ενέργεια, χρόνο ή χρήμα γίνονται πιο εμφανείς. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να αποφασιστούν οι προτεραιότητες αλλά το να αφήσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου θα βοηθήσει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι πόρτες ανοίγουν και εσείς θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα σας κάνουν να δείτε τα πάντα πιο αισιόδοξα. Ισως και με τη βοήθεια κάποιου ισχυρού προσώπου. 

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν έχετε τελικά και τόσα πολλά κοινά με τον άνθρωπο που έχετε βάλει μέσα στις σκέψεις σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να σας λέει να αλλάξετε πορεία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι σχέσεις σας έχουν το ίδιο σημείο αναφοράς στους χωρισμούς τους. Ξέρετε τι κάνετε λάθος, άρα καλείστε άμεσα και με ωριμότητα να το διορθώσετε. 

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν έχετε σκοπό αυτές τις πληροφορίες που έχετε λάβει για κάποιον πρώην σας να τις χρησιμοποιήσετε για να τον προσεγγίσετε πιο άμεσα. Εσείς προχωράτε μπροστά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι δικοί σας άνθρωποι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους έτσι ώστε να καταφέρετε με έναν διπλωματικό τρόπο να ζεστάνετε τις συζητήσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Πολλές οι ανατροπές που έχουν γίνει στη ζωή του συντρόφου σας και που θέλει να σας τις απαριθμήσει. Εσείς απλά αναμείνατε τα θετικά αποτελέσματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Ολα αυτά που σκέφτεστε θα πρέπει να τα πείτε και άμεσα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μάλλον δεν σας έχει καταλάβει πλήρως. Οι εξελίξεις είναι μόνο θετικές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι ρομαντικές σας σκέψεις είναι και αυτές που πρέπει να κάνετε προτάσεις, τελικά, προς το άτομο που σας αφορά. Οι αλλαγές σίγουρα θα σας χαροποιήσουν. 

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι μέρες είναι γεμάτες από επικοινωνίες με τον αγαπημένο σας. Κάπως έτσι θα λυθούν και όλες οι παρεξηγήσεις από το πρόσφατό σας παρελθόν. Χρήμα στο δρόμο σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα