Οι αλλαγές στο MasterChef λίγο πριν την πρεμιέρα

10.01.2023 / 9:05
masterchef-kontizas

Οι νέοι παίκτες του 7ου κύκλου του MasterChef θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες που κανένας άλλος παίκτης στο παρελθόν δεν έχει αντιμετωπίσει. Ο7ος κύκλος του MasterChef κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου στις 21.00 το βράδυ και όσοι τελικά θα επιλεγούν για το σπίτι, δεν ξέρουν ακόμη ότι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες που κανείς άλλος παίκτης στους προηγούμενους κύκλους δεν είχε αντιμετωπίσει. Αλλά θα έχουν και κέρδη που επίσης, δεν είχαν οι παλαιότεροι.

Επίσης, δεν θα είναι εύκολο να ξεχωρίσει ένας παίκτης και κάθε αποχώρηση θα έχει ένα τίμημα. Με λίγα λόγια ξέχασε όσα ξέρεις.

Ο μεγάλος κίνδυνος των παικτών

Μέχρι σήμερα, οι κριτές του MasterChef μας έχουν αποκαλύψει πολλά για τις αλλαγές που θα γίνουν στον 7ο κύκλο, στον καλύτερο όπως πιστεύουν που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Περιμένουμε να δούμε τα επεισόδια, για να συμφωνήσουμε μαζί τους.Όπως είχε πει και ο Πάνος Ιωαννίδης: «Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί μπορεί όντως να είναι. Υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο επίσης, σε κάθε δοκιμασία θα δίνουμε και κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν».

Οι παίκτες θα είναι κερδισμένοι αν δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά θα αντιμετωπίζουν μόνιμα έναν μεγάλο κίνδυνο.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες: Έρχονται οι εισβολείς. Παίκτες που είχαν λάβει μέρος στους προηγούμενους κύκλους, έρχονται να διεκδικήσουν μία θέση ανάμεσα στους παίκτες που δεν θα έχουν καλή απόδοση. Για να παραμείνουν θα πρέπει να παλέψουν μαζί τους.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ξανά στο MasterChef, γνώριμους παίκτες και παίκτριες που θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία. Κάτι σαν MasterChef Αll Star μας μοιάζει αυτό.Μία ακόμη αλλαγή θα έχουμε στην μορφή των 4 επεισοδίων την εβδομάδα. Θα υπάρχει μία δραματοποίηση, μία πιο προσωπική προσέγγιση. Για αυτό δεν θα βλέπουμε τις μαγειρικές δοκιμασίες να «τραβούν» πολύ σε χρόνο. Είτε μέσα στο στούντιο, είτε σε εξωτερικό χώρο.

Αν έχει γίνει καλή επιλογή στους παίκτες με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, αυτό σημαίνει ότι θα δούμε και ενδιαφέρουσα πλοκή σε αυτά τα επεισόδια, με το συγκεκριμένο μοντάζ. Γιατί ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι προσδοκίες μας επίσης μεγάλες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα