Όχι άλλο lockdown: Παραδίδουν κλειδιά τα εμπορικά μαγαζιά της Πάτρας – Καλούν σε συγκέντρωση

08.12.2020 / 19:16
γκο 4

Αγανάκτησαν οι έμποροι της Πάτρας με την κατάσταση αυτή, να παραμένουν δηλαδή κλειστοί εδώ και ένα μήνα και να μην υπάρχει κάτι ξεκάθαρο στον ορίζοντα σχετικά με το πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί σε συγκέντρωση το πρωί της Πέμπτης στις 10:00 στην πλατεία Γεωργίου σε μία ανακοίνωση που την τιτλοφορεί: «Καταθέτουμε τα κλειδιά των κλειστών καταστημάτων μας».

Και το εξηγεί λέγοντας: «Τα μικρά καταστήματα λιανεμπορίου παραμένουν υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή για περισσότερο από έναν μήνα (παρά τις δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού ότι δεν αποτελούν εστία μετάδοσης του ιού).

• Χωρίς κρατική στήριξη.

• Με τις πάγιες υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς να τρέχουν…

• Με τον αθέμιτο ανταγωνισμό των πολυκαταστημάτων και πολυεθνικών αλυσίδων που λειτουργούν κανονικά μέσω e-shop, και «χονδρικής».

• Με τα super market να πωλούν σχεδόν τα πάντα, παρά την αρχική απαγόρευση.

Φτάνει πια δεν αντέχουμε άλλο!

Συνάδελφοι,  την Πέμπτη 10/12/2020 στις 10:00 π.μ. έξω από Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην Πλατεία Γεωργίου Α’ τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες καταθέτουμε τα κλειδιά και τα λουκέτα των κλειστών καταστημάτων μας.

Καλούμε τους φορείς της πόλης, τον Δήμο Πατρέων,  την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος, τους τοπικούς Βουλευτές να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα