Ο Βόσκαρης γνωρίζει το πιο ένοχο και σκοτεινό μυστικό του Δούκα

16.12.2020 / 11:00
Voskaris_Doukas

Για ακόμα μια φορά ο Δούκας Σεβαστός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και για ακόμα μια φορά θα τη γλιτώσει. Στις Άγριες Μέλισσες η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει επικίνδυνα μετά την επίθεση του Δούκα στην Ελένη μέσα στο καφενείο του χωριού. Ο Προύσαλης που είναι παρών στο συμβάν τον συλλαμβάνει και τον οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί τον περιμένει ο Μάνος Βόσκαρης. Στο αποψινό επεισόδιο ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή και του δείχνει πως είναι με το μέρος του. Ο Δούκας, από την άλλη, δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Όμως ο Βόσκαρης έχει κρυφό άσο στο μανίκι του και τον κρατάει γερά καθώς γνωρίζει ότι ο γιος του ο Σέργιος και εκείνος είναι υπεύθυνοι για το θάνατο του Γιώργη Σταμίρη, του πατέρα των κοριτσιών. Πώς θα αντιδράσει άραγε ο Δούκας σε αυτή την αποκάλυψη;

Κατά τα άλλα, η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα για τις προθέσεις του.

Ο Νέστορας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο φόβο του καθώς ο Νικολαΐδης έρχεται να του κάνει ερωτήσεις για τον Μπεκιάρη και τον Κυπραίο. Ο Προύσαλης έχει να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία του με τον ταξίαρχο και το καθήκον του ως ενωμοτάρχης.

Ο Νικηφόρος παρουσιάζει στον Συνεταιρισμό τον Ιγνατιάδη και την πρότασή του, αλλά θα βρεθεί απέναντι στην Ελένη που επιστρέφει δυναμικά. Η Ασημίνα συνεχίζει να αρνείται στην Ουρανία πως βλέπει ερωτικά τον Μπάμπη. Τι θα κάνει, όμως, όταν θα βρεθεί μόνη μαζί του στο νέο του σπίτι; Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα