Ο Βόσκαρης εκβιάζει Δούκα και Μυρσίνη

23.03.2021 / 11:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
άγριες-μέλισσες-δούκας-βόσκαρης-αδέρφια

Η Ελένη έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο, παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάμπρου στο επεισόδιο της Τρίτης, 23 Μαρτίου 2021, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια στιγμή, οι αδελφές της βρίσκονται αντιμέτωπες στο Παρίσι. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αρνούνται πεισματικά να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της Δρόσως, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί, στο επεισόδιο της Τρίτης, 23 Μαρτίου 2021, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».


Ο Βόσκαρης απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, ζητώντας τους να τον βοηθήσουν. Ο Δούκας πιέζει τον Γραμματικό να αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης και εκείνος βρίσκεται σε δίλημμα.

Δούκας και Μυρσίνη συναντούν κρυφά τον Βόσκαρη πριν από τη δίκη
Ένα απειλητικό σημείωμα, που βρήκε η Δόμνα εναντίον του Θέμελη, αναστατώνει την Ανέτ και τον Μελέτη, ο οποίος συνεχίζει να ερευνά την εμπλοκή του Δούκα στη δολοφονία του πατέρα του. Η Ανέτ βασανίζεται από ενοχές στο επεισόδιο της Τρίτης, 23 Μαρτίου 2021, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Τα νέα για τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα με τον Ευτύχη και τους ανακοινώνουν το σχέδιό τους, ενώ ο Δούκας αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του Βόσκαρη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα